Ett porträtt är världens finaste present. Det blir bara bättre och bättre och bättre med åren. Studenter, brudpar och familjens nyfödda är det många som vill föreviga. Lika roligt eller kanske roligare är det att fånga vardagen. De tuffa tonåringarna, mormor och morfar eller hela familjen. Så tänk efter, vem skulle du vilja ge ett porträtt? När du bestämt dig, är det bara att ringa och beställa en tid.
Som porträttfotografer är vi vana att arbeta med människor. Stora tror ofta att de små ställer till bekymmer, men det är sällan så. Och skulle ett barn vägra låta sig fotograferas bokar vi bara en ny tid. Det kostar inget extra.

Känslan i ett porträtt hänger inte heller på kläderna. Du får gärna komma precis som du är - finkläder är absolut inte nödvändiga. Däremot kan det vara kul att ha med favoritleksaken, i alla fall när det gäller små fotomodeller.

Innan vi börjar fotografera bestämmer du om du vill ha bilder i svartvitt eller färg. Ett par veckor senare får du se resultatet. Du väljer format, om du vill ha bilder i album, som tackkort, julkort eller förstoring. Vill du hänga en bild på väggen kan vi göra den på väv, så att den ser ut som en tavla, eller laminera fotografiet för att få en riktigt fin yta.